Followers

Monday, January 4, 2010

aisemen..

kat post bawah2 ni ade la plak pasal gua dah janji nk cerita apa aktiviti gua yg busy sgt ni kan sampai dah lama x update blog kan..
haha
padahal x busy mane pun.. malas je..
gua story ringkas je la k
itu hari gua pegi penang..member gua ajak lepak hotel.. 2 malam jugak r..
pastu selang sehari, gua pegi pangkor plak ngan family gua..
pastu ada kenduri dan sebagainya..
then gua teman kakak gua pegi Bertam, ada Special Olympics, kakak gua jadi ajk hadiah..3 hari jugak r kan..
lepas tu gua datang kL.. pegi tengok konsert Rock the World 9 r..
pastu shopping.. year end sale..
new year xde plan pa pe pun.. g dinner kat restoran murni, pastu tengok fireworks kat sunway lagoon..
skang dah seminggu dan dua hari gua kt kl ni..lepak2 jumpa member, download movie, main game, dan tengok movie..
hujung minggu ni gua ingat gua nak balik kulim r..
pasal adik gua tiap2 hari call tanya bila nak balik kan..
hahaha rindu plak kt dia..
takat ni je la cerita gua..
lu pe hal..
rilex sudah.. hahaha (poyo la penulis ni)
sekian