Followers

Sunday, January 24, 2010

fesbuk?

Perkara pertama yang akan anda lakukan sebaik sahaja anda login ke akaun facebook adalah melihat penjuru bawah kanan anda, belon berwarna merah dan terdapat angka di tengahnya.

Betul kah?

Tak tahu la betul ke tak kan.
Tapi untuk aku, ya memang itulah perkara pertama yang akan aku lakukan. Haha

hmm.. maybe sebab aku tak kasi fesbuk send notification kat email aku..dan aku memang jarang check email..
so, bila aku online fesbuk ja mesti nak tgk bahagian notification..
haha... rasa mcm dah addicted fesbuk plak..
dammnnnnnnnnnnnnn
memang dah addicted pun..
demam2 pun sempat lagi bukak fesbuk
haihh..lepas ni kena kurangkan aktiviti merapu di fesbuk r..
huhuhuhuhuhu

4 comments:

♥ Light of Happiness ♥ said...

SAMAama hehe..xsoh fb antar notifications gaks.. so bukak fb usha nottifications

mmg kena push diri la kalau nak kurangkan fb nie..SUSAH giler

teknik2 terbaik adalah kehilangan sumber internet yang berpanjangan... alhamdulilah skrg dah malas ngan fb =)

::SizuKa:: said...

salam,

hehe
sama jugak..
kalau tgk notification pasal commented on your photo or commented on your post/status, baru klik. kalau yang merapu gaban tu, ignore je la.

cuma satu je..
aku rasa aku masih tahap selamat..
aku tak pernah main game kat fesbuk..haha..
mafia wars ka, scrabble ka, farmville ka, restaurant city ka...haa..

kalau tak, mungkin aku jadi addicted..
skrg ni addicted gak, tapi tak teruk sgt kot. haha..

bagi aku, fesbuk ni utk jumpa kawan lama secara tak langsung dan tahu keadaan kawan kita dalam masa yang pantas. without using any messages or calling.

n leh usha muka kawan-kawan lama, kawan-kawan baru dan cikgu-cikgu lama..=)

ni pendapat aku sj oke. peace~

Anonymous said...

moga menjadi iktibar buat kita2 semua... masa perlu digunakan sebaiknya.. kerana dunia hanya sebagai teman bermain & akhiratlah dunia yang kekal abadi... moga dimanfaatkan waktu sebaiknya sebagai hamba Allah yang soleh dan khalifah yang mantop...

Anonymous said...

Make $1,000's Weekly with a Health Internet Business of Your Very Own

Now get a complete fully-operational "Health eBiz" in a box!

This amazing site:

* Closes sales automatically for you!

* Has a complete electronic sales manager that makes all upsells for you!

* Collects subscribers and leads automatically!

* Contains a complete "health e-Mall!"

* Contains up to 90 additional income streams!

* Contains several powerful videos!

Has a "live" spokesmodel that walks out onto your visitors' screens and closes up to 396% MORE sales for you!

Includes complete professional set-up by Expert Web Development & Programming Team!

This NEW "Health Biz In a Box" complete and fully-operational website allows you to make all the cash you want from a fully-operational automatic cash-generating web business!

Read how it works here:

=> best affiliate website

But rumor has it there may be a ceiling on the number of these Internet "health-biz" sites being given out in order to avoid everyone having one and risking market saturation.

Join the ranks of these people above and read how it works by going to:

=> best affiliate website